Bijbanen voor IT-studenten - Ste4m - Bijbanen voor IT-studenten

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Over Ste4m
Ste4m is opgericht met als doel IT-studenten te helpen aan een relevante bijbaan op niveau in de IT-branche. Op die manier kun je werk en studie combineren en zodoende jezelf professionaliseren door kennis en ervaring op te doen aldaar. Ste4m helpt je met het vinden van een bijbaan die ook op persoonlijk vlak bij je past. Wij helpen je bovendien aan deze ideale bijbaan door je te begeleiden in het volledige sollicitatietraject.
Opdrachtgever?
Omdat we gespecialiseerd zijn in de werving en selectie van junior IT-specialisten kunnen wij u jong talent leveren. Na een uitgebreide selectieprocedure vinden wij een ideale match tussen u als opdrachtgever en de overgebleven kandidaat (of kandidaten).

Op dit moment zijn we met name op zoek naar opdrachtgevers die junior parttime IT-specialisten zoeken.
Ste4m zoekt IT-studenten die zich al  vanaf jonge leeftijd interesseren in de IT en die het leuk vinden om te programmeren. Werkervaring is niet noodzakelijk, daar helpen wij je juist aan!

We zoeken met name programmeerervaring, motivatie en interesse. Neem gerust contact met ons op als je meer wilt weten of schrijf je in!
Ste4m Recruitment - KvK 64832686 - btw NL855874740B01 - Bank NL40INGB0007103968 - info@ste4m.nl
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu